Realizarea și administrarea platformelor de cursuri online

Fie că doriți să instruiți noii angajați cu privire la compania dvs. printr-un curs online. Fie că doriți să țineți training-urile firmei pe o platformă online și să reduceți costurile, sau sunteți un profesor pasionat în responsabilizarea prin cunoaștere. Vă oferim soluții!
Găsim împreună soluții adaptate la problemele dvs. Învățarea este un proces mult prea complex, încât o singură soluție să se aplice tuturor situațiilor. Bazându-ne pe experiență, vă oferim un pachet de servicii adaptat nevoilor dvs.

Administrare și realizare pagini web

Aveți nevoie de un website care scoate în evidență adevăratele calități ale companiei dvs. ? LearnZone vă poate ajuta. Serviciile noastre acoperă tot ceea ce ține de realizarea unui website, cu prețuri începând de la 899 Euro/ an.Serviciile includ hosting (primul an gratuit, apoi 30 euro/lună), domeniu, customizare și administrare.

Putem realiza website-uri cu una sau mai multe pagini. În funcție de necesități, prețul va fi stabilit de comun acord. Putem realiza inclusiv materialele grafice de care aveți nevoie.

READ MORE

Servicii de SEO

Fie că doriți să instruți noii angajați cu privire la compania dvs. printr-un curs online. Fie că doriți să țineți training-urile firmei pe o platformă online.Vă oferim soluții

Oricând cu drag și pasiune pentru ceea ce facem!

READ MORE

Mesajul dvs. la mii de utilizatori

Avem specialiști din toate domeniile

CONTACT US NOW